Eduskuntavaalit 2019

Haluatko olla mukana rakentamassa rehtiä ja reilua yhteiskuntaa? Eduskuntavaalit 2019 ovat palkansaajien näkökulmasta tähän asti tärkeimmät vaalit 2000-luvulla! Muista äänestää ja vaikuttaa, me emme selviä enää seuraavasta samanlaisesta hallituksesta, jonka kurimuksessa olemme joutuneet nyt räpiköimään.

Monenlaisille osaajille on tarvetta ja jokaiselle löytyy varmasti omanlainen tapa olla mukana, pienikin apu riittää! Huhtikuuhun 2019 on vielä aikaa, mutta hihat on käärittävä ylös nyt ja hommiin on ryhdyttävä heti!

Jos haluat olla konkreettisesti mukana ja varmistaa vasemmiston vaalivoiton, suosittelen kolmea varsinaissuomalaista kampanjaa:

Li Andersson: vahvaa ay-osaamista ja ymmärrystä työmarkkinoiden rakenteesta. Rautainen politiikan ammattilainen ja vankka yleistieto aiheesta kuin aiheesta.

Emma Lindqvist: Raision kunnanvaltuutettu, jonka vaaliteemat ovat nuoriso, ympäristö, koulutus ja hyvä työelämä. Emmalla on vahva erityisosaaminen nuorisoasioissa, mutta muutkin aiheet taittuvat vankkumattomalla ammattitaidolla. Emmasta kuullaan vielä paljon tulevaisuudessa!

Jaakko Lindfors: Turun vasemmiston puheenjohtaja ja politiikan monitaituri. Jaakolla on vahvoja visioita työelämän kehittämiseen ja hän on horjumaton hyvinvointivaltioideologian puolustaja.