Turun vasemmiston uusi vara-pj: Sasu Haapanen

Torstai-illalla 27.9. järjestettiin Turun vasemmiston syyskokous ja minulla on ilo ilmoittaa tulleeni valituksi Turun vasemmiston uudeksi varapuheenjohtajaksi.  Vastaehdokkaanani oli kokenut ja suurta kunnioitustani nauttiva vasemmistokonkari ja kaupunginvaltuutettu, Elina Sandelin, jonka hämmästyksekseni voitin äänin 37-33.

Turun vasemmiston varapuheenjohtajana haluan korostaa entistä enemmän puolueeni asemaa työväen puolueena, joka ajaa palkansaajien yhteistä asiaa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Elämme työn murroksen aikakautta, joka tulee mullistamaan työnteon ja työsuhteen käsitteen. Tässä kehityksessä haluan olla mukana ja varmistaa, että reilut työehdot toteutuvat tulevaisuudessakin.

Kiitos luottamuksesta kaikille äänestäneille. Tämä on henkilökohtaisesti minulle suuri ilonaihe ja tästä on hyvä jatkaa syksyn seuraaviin koitoksiin.

Nimetön suunn.malli(2).jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s