Silpputyöläisten ja nollatuntilaisten asialla.

Maaliskuun ensimmäisenä lauantaina avasin ravintola-alan keinotekoista työvoimapulaa sekä silloin juuri päättyneitä työehtosopimusneuvotteluita suuremmalle yleisölle. Viikonlopun aamiaispöytiin tarjottiin tiukkaa asiaa silppu- ja nollatuntisopimuslaisten tilanteesta sekä nuorten palvelualojen ammattilaisten ahdingosta täysien työtuntien metsästyksessä. Tilannetta käsiteltiin silloin vielä tuntematta hallituksen seuraavaa liikettä irtisanomissuojan heikennyksessä. Näidenkin kahden fiaskon väliin mahtui jo poisvedetty yritelmä nuorten perusteettomille määräaikaisuuuksille. Onneksi se saatiin torpattua opposition toimesta. Myös kansikuvapojan talviparta poisvedettiin sittemmin.

Digilinkki alta:

https://www.ts.fi/lukemisto/3861550/Turkulainen%2Bpaaluottamusmies%2BRavintolat%2Bsyypaita%2Btyovoimapulaansa

Extra.jpg42866969_328750157688654_498626543216492544_n.jpg

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s